Compromís per Torrent demana la Convocatòria Urgent del Consell de Protecció Animal davant la investigació encetada per la Guardia Civil per presumptes maltractaments

Valencià:

Arran l’aparició en premsa d’una denúncia contra l’empresa gestora de l’arreplegada d’animals a Torrent -El Corralet-, ubicada a Vinaròs, per presumpte maltractament animal, i que està sent investigada pel Seprona de la Guardia Civil, des del grup municipal de Compromís per Torrent s’ha demanat amb caràcter d’urgència la convocatòria d’una Sessió Extraordinària del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals a l’empar del seu Reglament, en concret de l’article nové.

La petició està adreçada tant a la Regidoria de Drets Animals, com per extensió a la Presidència del Consell Municipal, on el portaveu de Compromís, Pau Alabajos, els insta a aportar Registre d’entrada i d’eixida dels animals arreplegats de Torrent des de l’inici del contracte, amb els corresponents informes veterinaris de l’empresa.

Per tal de contrastar la informació Alabajos ha exigit que s’aporten les intervencions de la policia local en matèria d’animals abandonats i tots els avisos que han donat a l’empresa ‘El Corralet’ perquè arreplegue animals de Torrent.

L’objecte de la petició urgent d’aquesta convocatòria és informar al Consell sobre el contingut de la denúncia presentada, analitzar els fets i lliurar la documentació adient que hi siga d’interés per als/les seues membres, així com emetre, si escau, els dictàmens oportuns que servisquen per a pendre les mesures oportunes en matèria de protecció animal.

Enllaç al Registre d’Entrada presentat pel Portaveu del Grup Municipal: formulariSignat Compromís per Torrent_1501846302009

Castellano:

Compromís per Torrent demanda la Convocatoria Urgente del Consell de Protecció Animal ante la investigación iniciada por la Guardia Civil por presuntos malos tratos

Tras la aparición en prensa de una denuncia contra la empresa gestora de la recogida de animales en Torrent -El Corralet-, ubicada en Vinaròs, por presunto maltrato animal, que está siendo investigada por el Seprona de la Guardián Civil, desde el grupo municipal de Compromís per Torrent se ha solicitado con carácter de urgencia la convocatoria de una Sesión Extraordinaria del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals al amparo de su Reglamento, en concreto del artículo noveno.

La petición está dirigida tanto a la Regidoría de Derechos Animales, como por extensión a la Presidencia del Consell Municipal, donde el portavoz de Compromís, Pau Alabajos, les insta a aportar Registro de entrada y de salida de los animales recogidos de Torrent desde el inicio del contrato, con los correspondientes informes veterinarios de la empresa.

Para contrastar la información Alabajos ha exigido que se aporten las intervenciones de la policía local en materia de animales abandonados y todos los avisos que han dado a la empresa ‘El Corralet’ para que recoja animales de Torrent.

El objeto de la petición urgente de esta convocatoria es informar al Consell sobre el contenido de la denuncia presentada, analizar los hechos y entregar la documentación conveniente que sea de interés para sus miembros, así como emitir, en su caso, los dictámenes oportunos que sirvan para tomar las medidas oportunas en materia de protección animal.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *