Joves

LOGOJOVESTORRENT

violeta Violeta Rius
Portaveu
Marcote Pau Marcote
Secretari d’Organització
David Vila
Secretari de Finances
guillem Guillem Chulià
Secretari de Comunicació
marta Marta Gómez
Secretaria de Moviments Socials
Rubén González
Representant dels joves en l’Executiva Local
abenza Pau Abenza
Secretari de Formació

La Coalició Compromís és un partit polític que en els últims anys s’ha erigit com a l’única alternativa possible de les polítiques de dretes que assolen el País Valencià. A la Generalitat Valenciana hem tingut diversos casos de corrupció han fet de la nostra terra la riota de la resta de l’estat i inclús de l’estranger.

Clarament el canvi l’hem de liderar els que historicament sempre ho ho hem fet, els joves. A Compromís Jove tenim la frescura, les ganes i l’energia positiva per liderar el canvi polític. Som crítics i no ens quedem de braços creuats mentre balafien els nostres diners i recursos.

Defensem la nostra terra, la nostra llengua, el nostre teixit productiu i tradicions. Per aixo Compromís Jove té molt a dir a Torrent, te molt a dir al País Valencià. I tu tens molt a dir amb nosaltres.

A Compromís Jove protestem, ens indignem, ens formem i informem, fem crítica, construïm futur i no oblidem la història. Som ecologistes, valencianistes i d’esquerres. Fem política, fem democràcia, fem convivència i civisme.

Fem Torrent.

Et convidem a vindre amb nosaltres. Fem Més Compromís! Suma’t a coaliciocompromis.net/sumat

Ens trobaràs a:

Facebook: Joves de Compromís per Torrent

Twitter: @JovesTorrent

Correu electrónic: joves@compromispertorrent.com